Sunday 23 November 2014

Limoncello Deli-bar

Ότι το Limoncello ξεφεύγει από τα όρια του κοινού και του συνηθισμένου, θα το υποψιαστείς και από την τοποθεσία του. Ένα deli-bar που βρίσκεται μέσα στη δημοτική αγορά του Αγίου Αντωνίου και που τα τραπέζια του απλώνονται στο διάδρομο, μπροστά από τα καταστήματα. Υπάρχει κάτι το αυθεντικό και συνάμα γοητευτικό, όταν απολαμβάνεις ένα καλό γεύμα δίπλα από τα φρέσκα προϊόντα της αγοράς. Την ατμόσφαιρα συμπληρώνει ο χαμηλός φωτισμός και η μουσική σε jazz και chill out lounge ρυθμούς.
Φιλέτα σαλιγκαριού

Παρόλο που το όνομα του σε προϊδεάζει για ιταλική κουζίνα, να δοκιμάσεις οπωσδήποτε τα νόστιμα burgers από βοδινό black angus και το υπέροχο steak rib-eye Αυστραλίας. Εξάλλου έχω την εντύπωση - ή μάλλον είμαι σίγουρη - ότι ο περισσότερος κόσμος γι' αυτά τα πιάτα πάει εκεί. Και αν σου αρέσουν οι μεζεδολιχουδιές, μην παραλείψεις να δοκιμάσεις κάτι εναλλακτικό, όπως τα φιλέτα σαλιγκαριού με κρέμα από λευκή τρούφα και μανιτάρι πορτσίνι, σερβιρισμένα με καβουρδισμένο ψωμί. Συνόδευσε το φαγητό σου με ένα από τα κρασιά της προσεγμένης λίστας του μαγαζιού και η γευστική απόλαυση ολοκληρώνεται.

Οι τιμές είναι αρκετά λογικές σε σχέση με την ποιότητα που προσφέρεται, με τα burgers γύρω στα €13 (ανάλογα με το ποιο θα επιλέξετε) και το steak στα €22.
Επειδή το έχω επισκεφθεί περισσότερες από μια φορές, πρέπει να πω ότι η εξυπηρέτηση είναι φιλική αλλά όχι πάντα το ίδιο γρήγορη. Λαμβάνοντας όμως υπόψη τους λόγους για τους οποίους είναι τόσο δημοφιλές το μαγαζί, λίγη καθυστέρηση δεν θα με αποτρέψει από το να ξανα-επιστρέψω!
 

Ατμόσφαιρα: 8/10
Φαγητό: 8.5/10
Εξυπηρέτηση: 7/10
Αξία (σχέση ποιότητας – τιμής): 7.5/10
 
 

No comments:

Post a Comment