Sunday 9 November 2014

Αράξτε σε ρυθμούς.. ΚΙΤΡΟΝ

Επισκέφθηκα το ΚΙΤΡΟΝ στην οδό Ονασαγόρου 38, ένα μεσημέρι Κυριακής. Είναι ένα εστιατόριο-μπαρ για όλες τις ώρες. Διακοσμημένο με στοιχεία ρετρό και με αναπαλαιωμένα αντικείμενα, σε συνδυασμό με την υπέροχη μουσική, δημιουργεί την ιδανική χαλαρή ατμόσφαιρα για να περάσεις καλά.
 
Το μενού αρκετά πλούσιο, χωρίς να είναι υπερβολικό, με επιλογές από finger food για να συνοδεύσεις το ποτό σου, σαλάτες, ζυμαρικά, κρεατικά και κάποια ψαρικά. Τις καθημερινές μπορείς να απολαύσεις και μαγειρευτά, όπως όσπρια, κοτόπουλο στο φούρνο με πατάτες, ρολό και μακαρόνια του φούρνου (δυο επιλογές ανά ημέρα).
 
Εμείς δοκιμάσαμε τα μικρά μπιφτέκια και το "βρώμικο σουβλάκι". Τα μικρά μπιφτέκια ήταν πεντανόστιμα, ζουμερά με μυρωδιές από διάφορα μπαχαρικά, συνοδευμένο με φρέσκες τηγανιτές πατάτες και σαλάτα σε γενναιόδωρη ποσότητα. Το "βρώμικο σουβλάκι" περιλαμβάνεται στην κατηγορία finger food και σερβίρεται σε μικρές σμίλες, συνοδευμένο με ντομάτα, κρεμμύδι και καβουρδισμένο ψωμί. Αν και σε γενικές γραμμές το  πιάτο ήταν αρκετό καλό, κάποιες από τις σμίλες ήταν στεγνές.  Από τιμές, τα πιάτα κυμαίνονται στα €10-€15.
 
  
Η εξυπηρέτηση δεν ήταν η πιο γρήγορη που έχω δεί, αλλά δεν μας ενόχλησε ιδιαίτερα γιατί η ατμόσφαιρα ήταν πολύ ευχάριστη, που πιστεύω είναι και το ατού του μαγαζιού.
 
 
Ατμόσφαιρα: 8.5/10
Φαγητό: 7/10
Εξυπηρέτηση: 6.5/10
Αξία (σχέση ποιότητας – τιμής): 7/10
 
 
 

 

No comments:

Post a Comment