Thursday 19 February 2015

Ποιά είναι τα hot καρναβαλίστικα πάρτυ που δεν πρέπει να χάσετε!


Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 

Το KLOK Anti Cafe στη Λευκωσία παρουσιάζει το καρναβαλίστικο πάρτυ "70's amd 80's Madness"! Το πάρτυ αρχίζει στις 9 μ.μ. παρέα με τους ρυθμούς του DJ Harris. Θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε πλούσια δώρα, όπως διαμονή με πλήρη διατροφή στο ξενοδοχείο Cypria Bay στην Πάφο. Με προκρατήσεις η τιμή εισόδου είναι €17 για απεριόριστο buffet και ποτά, ενώ αν αγοράσετε τα εισητήρια στην είσοδο, στοιχίζουν €20. Πληροφορίες και κρατήσεις στο τηλ. 96272619 και εδώ.

Σάββατο 21 Φεβρουαρίου

Όσοι θα βρίσκεστε στη Λεμεσό, κατευθυνθείτε προς το πολιτιστικό κέντρο ΤΡΑΚΑΣΟΛ (στη μαρίνα Λεμεσού) για το "Carnival Forever Party". Οι DJ Mighty Scoop και Pueblo Franco υπόσχονται να σας ανεβάσουν με ρυθμούς Swing, Funk, Rock n Roll και Breakbeats! Το πάρτυ ξεκινά στις 10 μ.μ. Είσοδος €20 με απεριόριστο ποτό. Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ.

Για αυτούς που θα βρίσκονται στη Λευκωσία, μη χάσετε το "World Music Carnival" στην Παλιά Ηλεκτρική (the Powerhouse) και χορέψτε στους ρυθμούς των DJ Claudio και Magos. Είσοδος ελεύθερη. Περισσότερες πληροφορίες, εδώ.

Κυριακή 22 Φεβρουαρίου

Από την ατζέντα δεν θα μπορούσε να λείπει το "State", που έχει μπει δυναμικά στη νυχτερινή ζωή της πρωτεύουσας, με το Carnaval do Brasil με τον Mix fm. Πληροφορίες και κρατήσεις στο 22255111.  

Η διασκέδαση ξεκινάει από νωρίς στις 7 μ.μ. στο καρναβαλίστικο πάρτυ του The Market Company στη Λευκωσία, ft DJ Twisted! Περισσότερες πληροφορίες εδώ.


Στη Λεμεσό ξεχωρίζει το "The biggest carnival party of the year" στο Carob Mill Restaurants στις αίθουσες Richard & Berengaria Ballrooms. Εκεί θα διασκεδάσετε με τους DJs του Choice fm και του klik fm! Είσοδος €25 με απεριόριστο ποτό και finger food. Για κρατήσεις στο τηλ. 25820430. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

No comments:

Post a Comment