Tuesday 30 December 2014

Με σύμμαχο τον χρόνο στο KLOK anticafé!



Πώς θα σας φαινόταν αν σε ένα café πληρώνατε με βάση την ώρα παραμονής σας και όχι για αυτά που έχετε καταναλώσει; 

Αυτή είναι η πρωτοποριακή, για τα δεδομένα της Κύπρου, φιλοσοφία του KLOK Anti-Café. Μια ιδέα που γεννήθηκε κυρίως λόγω της κρίσης, αφού προηγουμένως η ενασχόληση της επιχείρησης ήταν οι ανακαινίσεις. Με λίγες έξυπνες πινελιές ο χώρος μετατράπηκε σε ένα παιχνιδιάρικο, πολύχρωμο και άνετο café. Βρίσκεται στην αρχή της Λεωφόρου Νίκης (αρ. 4) και το σημαντικό είναι ότι διαθέτει δικό του χώρο στάθμευσης στην οδό Ρόδου.

Η χρέωση είναι €3 την ώρα και σου παρέχεται απεριόριστη ποσότητα όλων των ειδών καφέ, κέικ και σνακς από το buffet. Υπάρχει ελάχιστη χρέωση €3 και στη συνέχεια ο χρόνος μετριέται και με τα λεπτά, δηλαδή αν παραμείνεις για 1 ώρα και 20 λεπτά, η χρέωση θα είναι €4. Αν πάλι περάσεις εκεί ολόκληρη τη μέρα, η μέγιστη χρέωση είναι €12.


Το buffet ήταν αρκετά ικανοποιητικό, με δυο είδη κέικ, μπισκότα, φρέσκα φρούτα, pop corn και ξηρούς καρπούς. Το βράδυ εμπλουτίζεται και με τσιμπήματα για να συνοδεύσεις το ποτό σου.
Επιπρόσθετα, έχεις τη δυνατότητα να παραγγείλεις και αλκοολούχα ποτά με μια μικρή χρέωση (π.χ. famous grouse whiskey και κρασί ΜΑΚΑΣ στα €1.70), ενώ από φαγητά μπορείς να παραγγείλεις πίτσες από €4.50 μέχρι €5.40, sandwich από €1.50 μέχρι €2.20 και platters στα €4.50. Αν πάλι αυτά δεν σε ικανοποιούν, μπορείς να φέρεις το δικό σου φαγητό χωρίς καμία χρέωση και να το ζεστάνεις στο διαθέσιμο φούρνο μικροκυμάτων!
 
Με δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο και δωρεάν υπηρεσίες εκτύπωσης και σάρωσης, είναι ιδανικό για φοιτητές και ελεύθερους επαγγελματίες, για τους οποίους υπάρχουν και ειδικά πακέτα.

Στο χώρο διοργανώνονται και βραδιές με ζωντανή μουσική. Απλά επισκεφθείτε τη σελίδα τους στο διαδίκτυο http://www.klokanticafe.com/ ή στο facebook www.facebook.com/klokanticafe.

Ατμόσφαιρα: 8/10
Ποτό/Φαγητό: 7/10
Εξυπηρέτηση: 8/10
Αξία (σχέση ποιότητας – τιμής): 8/10

No comments:

Post a Comment